maandag 5 september 2011

September zoektocht...


September is voor mij altijd al een speciale maand geweest, spannend ook. Het is de tijd waar zomer in herfst verandert, vakanties voorbij zijn, het schooljaar opnieuw start, mijn verjaardag.
In september kan je van alles plannen, nieuwe mogelijkheden onthullen zich. 
Voor mij is september net als nieuwjaar. Een nieuw jaar begint: je maakt nieuwe keuzes, je zoekt nieuwe hobby's, nieuwe voornemens, ... Je bent benieuwd welke mensen je dit jaar zal ontmoeten en welke cursussen en lessen je zal krijgen. 
Het kriebelt bij mij altijd een beetje om opnieuw te beginnen met school. En voor een planner als ik mag de zoektocht naar een nieuwe agenda zeker niet ontbreken. Al verloopt deze zoektocht dit jaar toch wel wat moeilijker dan andere jaren. Waarschijnlijk omdat ik nogal hoge eisen heb van een agenda. 
Het moet een agenda zijn die zowel origineel als handig is. Hij mag niet te klein zijn, moet telkens een maandoverzicht hebben en een weekoverzicht waar ik genoeg ruimte heb om m'n taken van die dag op te schrijven. Zodat ik goed kan plannen.
Vorig jaar had ik zo'n handige agenda van MARK'S en nu zocht ik deze opnieuw maar hij was jammergenoeg niet meer te vinden. Spijtig, maar toen dacht ik dat dit een kans is om een nieuwe superagenda te vinden. Helaas zijn die superagenda's ofwel moeilijk te vinden of onbestaand :)
Hier heb ik een paar foto's & links van agenda's die dicht in de buurt komen en die op m'n "misschienlijstje" staan.
Ik heb ze gevonden op een superleuke site die wel eens een bezoekje waard is PAPIERMIER (Link), naast agenda's vind je er ook leuke postkaartjes, mooie notitieboekjes, schriftjes, reisdagboeken, ... Andere agenda's die ik ook wel handig vind zijn die van Moleskine. I love Moleskine aangezien ik dol ben op notitieboekjes enzovoort. Moleskine heeft ook een leuke site waar mensen hun artistieke creaties op kunnen zetten die ze maakten in de notitie  -en schetsboekjes. hieronder vind je de link:
MY MOLESKINE
Dit is voor mij een soort inspiratiebron, als je deze website bezoekt begint het meteen te kriebelen om ook te tekenen, je vind er ook zo'n mooie dingen, ongelooflijk wat je allemaal met een notitieboekje kan doen!

Ik ga nog even verder met m'n jaarlijkse zoektocht naar een agenda, als jullie tips hebben waar je toffe agenda's kan vinden of je hebt zelf zo'n leuke agenda mag je het altijd posten onder mijn blogbericht bij reacties.

Liefs!
X


2 opmerkingen:

  1. Hehe, de eeuwige zoektocht naar een goeie agenda :) Kben ook al aant rondkijken, maar ofwel zijn ze zo zwart en ubersaai, ofwel leuk maar stomme indeling ofzo. Grrr...

    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja! Dat vind ik ook, want zo'n saaie agenda wil ik ook niet, ik wil er zo wat ruimte in voor creativiteit ofzoiets. Maar die mooie agenda's hebben meestal te weinig plaats om echt een planning in te schrijven of welke lessen je hebt enzo. Maar ja, k heb wel nog efkes tijd voor 't schooljaar weer begint :)
    Hoe lang doe je die vakantiejob? Anders kunnen we nog eens afspreken ofzo, want verveel mij ook.

    BeantwoordenVerwijderen