donderdag 31 mei 2012

één van de mooiste winkels in Maastricht

De vakantie komt steeds dichterbij, het weer is mooi, ... Meer heb je niet nodig om te beginnen dromen over wat je allemaal wil doen in de vakantie. Misschien plan je wel een city-trip. Of ga je een dagje shoppen. Eigenlijk hoeft het allemaal niet zo ver. Er zijn genoeg leuke steden in de buurt of even over de grens. Maastricht bijvoorbeeld.
Hop dan even binnen in deze leuke winkel:

50/50 Store MaastrichtDe winkel is een mix van oud en nieuw. Een stijlvolle vintage collectie en een groot aanbod hedendaagse merken zoals: Skunkfunk, Expresso, Gsus, Kuyichi, ...

Dat je ùren in de winkel zou kunnen vertoeven is het resultaat van een gezellige sfeer en inrichting. Prachtige decoratie om in te snuisteren, een wellnesszone mét kapsalon en een lunchroom. Leuk om te weten! Alle (cosmetica) producten zijn natuurlijk, ecologisch & duurzaam.

            De bovenste foto's maakte ik zelf tijdens mijn bezoek aan Maastricht in februari. Meer foto's zijn te vinden op hun facebookpagina. Klik ook eens door, want daar vind je nog véél meer.
Het fijne aan de winkel is niet alleen dat ze prachtige kleren, boeken, decoratie, ... verkopen. Ze werken ook met duurzame producten én zijn ook op sociaal vlak erg betrokken. De winkels zijn opgericht door het Leger des Heils en willen op deze manier kansen geven aan mensen op de arbeidsmarkt. (lees er meer over in het artikel, klik op de link)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten