donderdag 29 december 2011

The baking of...


Kerstkoekjes!

ingrediënten:
500 gram bloem
200 gram suiker
1 pakje vanillesuiker
250 gram boter

Meng alles bij elkaar, kneed tot je een deeg hebt, maak leuke vormpjes en bak 15 minuten in een oven op 200 graden. 
Leuk als klein cadeautje, bij de koffie, als bedankje voor de gastvrouw met kerst/nieuwjaar...

Het bleef niet alleen bij bakken vandaag! Vanochtend hebben we  ook eindelijk de seitanstoverij gemaakt die ik geproefd had op het V-nights dinner deze zomer.(dat is een maandelijks diner die georganiseerd wordt door EVA, waar je voor een klein prijsje kan genieten van een volledig plantaardig 3-gangenmenu), Genieten dus! En ik vond het geweldige gerecht mét recept terug op de blog van Popje Vol Vuur/Nele Van Eyken.
Voor woord (met andere woorden, het recept) kan je terecht op haar blog. Beeld volgt hier...


Seitan stoverij met boschampignons
en frietjes! 


Btw! Dit was ook de ideale gelegenheid om mijn nieuw fototoestel eens uit te proberen die ik kreeg als kerstcadeau van oma en opa!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen