donderdag 17 mei 2012

Lang weekend, thee en mijn zelfgemaakte rok

Mijn rok is eigenlijk al een paar weken klaar hoor. Maar ik had er nog geen foto's van. Want foto's nemen van mezelf waar ik helemaal opsta, daar heb ik toch niet zo'n talent voor. Na verschillende foto's waar vooral de grond of mijn buik of dan weer enkel m'n hoofd opstonden vroeg ik het aan Tijl.
Met een schoon resultaat, ziehier, mijn zelfgemaakte rok...

rok: zelfgemaakt! (Ikea-stof)
T-shirt: Skunkfunk
truitje: Mango

Het is een lang weekend trouwens, en ik ben daar heel tevreden mee. Al wordt het waarschijnlijk wel een beetje druk, met morgen het OriĆ«ntaalse feestje en volgende week 2 examens en een paper die af moet. Maar gisteren was het best wel rustig. En ik heb het graag zo. Na mijn treinrit, die uitzonderlijk vlot verliep, gingen we naar het Kortrijks Koffiehuis. Waar ze gespecialiseerd zijn in heerlijke koffie en losse thee en lieten ons verwennen met een verrukkuluk kopje thee.


Het interieur is daar trouwens ook heel mooi. En dan heb ik nog niets verteld over al die jummie koekjes, chocolade en nougat die je in het winkeltje kan vinden. Er valt genoeg om bij te verwateren. Zoals het prachtig assortiment aan theepotten bijvoorbeeld. Geniet van het weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten